Niks is vervelender om je eigen woning in te richten terwijl het niet gaat zoals je het zelf wilt zien. En dan heb ik het nog niet gehad over de badkamer inspiratie, deze is namelijk dan helemaal ver te zoeken. Ik baalde zelf van het feit dat ik onze badkamer niet zo ingericht kon krijgen om het er romantisch en gezellig uit te laten zien. Dankzij het feit dat wij een sauna in de badkamer hebben laten plaatsen wil ik het graag knus en gezellig hebben, dit is nu eenmaal iets waar ik haastig naar op zoek ben!

inrichting-huis-logo

Internet wellicht??

Doordat ik ervoor heb gekozen om via het internet te zoeken hoopte ik het daar te vinden. Als vrouw zijnde is het nu eenmaal een taak wat ze maar al te graag goed en wel geregeld wilt hebben toch? Ik baalde in het begin nogal dat ik het maar niet kon vinden, echter nu dat ik de website van inrichting-huis.com ben tegen gekomen weet ik enorme verschil qua ideetjes!

zwarte-badkamer-beroemd-kunstwerk-plafond-436x654

Hier kan je namelijk voor iedereen goede badkamer inspiratie opdoen om het vervolgens in je eigen badkamer te gebruiken! Zo heb ik ervoor gekozen om een lijstje te maken en deze na te lopen in de winkel zelf. Met dit lijstje hoop ik eindelijk mijn badkamer zo te krijgen dat we er op een romantische avond kunnen genieten! Dankzij inrichting-huis.com hebben wij uiteindelijk de woonkamer gevonden waar we al een lange tijd naar opzoek waren! 

Ben jij op zoek naar badkamer inspiratie?