Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskledingCorporate Fashion is ontzettend belangrijk voor werkgevers. Het is enorm belangrijk om jouw werknemers reprostatief erbij te laten lopen. Je moet hiervoor naar een bedrijf gaan dat gespecialiseerd is in het maken van bedrijfskleding. Om het extra professioneel te doen, kan je bedrijfskleding opmaat maken. Zo verzorgd Suit up Now alles van a tot z. Het is daarom ook echt een aanrader om daar eens te gaan kijken. Ze beschikken over een groot assortiment en mocht er niet iets tussen staan wat voldoet aan jouw wensen, kan je te allen tijde iets unieks laten ontwerpen. Zo ben ik samen met Suit up Now om de tafel gegaan om zo een mooi ontwerp te maken wat voldoet aan mijn wensen. Al vrij snel kwam er iets heel moois uit. Wat betreft de kosten viel het reuze mee, dus heb ik besloten om het voort te zetten.

Goede serviceCollectie-Casual

Op de afgesproken datum hadden ze alles klaar. Ze kwamen het leveren en alle kleren paste uitstekend. Nu lopen mijn werknemers er professioneel bij. Van gasten krijgen wij veel positieve reacties. Het geeft het je bedrijf een compleet ander aanzien. Het is daarom ook aan te raden om eens te kijken voor bedrijfskleding wat er goed verzorgd uitziet.

Op de website vind je veel informatie over, Corporate Fashion, de werkwijze en het assortiment. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Ze staan je graag te woord!

Corporate Fashion voor bedrijven
Tagged on: