Tijdens mijn studententijd ben ik begonnen met roken en nu rook ik al meer dan zes jaar vast. Hoe ouder ik werd hoe meer ik mij ging beseffen hoe slecht het eigenlijk voor mij is, dus daarom ben ik over gestapt naar de E sigaret. Dat is een elektrische peuk waar veel minder schadelijke stoffen in zitten dan een normale peuk. Toen ik begon met roken deed ik het hel af en toe, voornamelijk tijdens uitgaan. Toch raakte ik na een aantal maanden echt verslaafd en begon ik net zoals veel vrienden vast te roken. Eerst zag ik nog niet in hoe schadelijk het voor mijn eigen lichaam is maar ook voor andere. Als ik met een groep sta en ik steek een peuk aan dan roken zij automatisch met mij mee.

E sigaret

Minder schadelijk

Zelf had ik nog nooit van de E sigaret gehoord totdat een vriend van mij erover begon. Het klonk als een gezonder alternatief dus ik besloot om eens online te gaan kijken. Omdat ik nog niet zoveel wist over dit product, besloot ik om een bedrijf te contacteren. Een aardige vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik legde haarde situatie uit en vroeg om meer uitleg over de elektrische peuk. Zij vertelde mij dat er geen teer en koolstofmonoxide is zat en dat het daarom beter voor je was. Die twee stoffen waren namelijk het meest schadelijk voor het menselijk lichaam. Ik besloot om een bestelling te plaatsen en het uit te proberen.

E sigaret

Een E sigaret is gezonder
Tagged on: