schoorsteenkap-k100-2Bij het bedrijf waar ik werk heb ik de taak om contact te leggen met leveranciers. Helaas hadden wij veel problemen met onze oude leverancier van rookkanalen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. Een van de belangrijkste eisen van mijn opdrachtgever was dat de rookkanalen van het merk Isoduct moesten zijn, omdat wij hier altijd mee werken. Het merk staat namelijk bekend om zijn veiligheid en kwaliteit.

Via het internet gevonden

De vorige leverancier had ik via het internet gevonden en daarom ben ik voor de nieuwe leverancier ook via het internet op zoek gegaan. Al snel kwam ik goede ervaringen tegen van mensen die rookkanalen hadden besteld bij Veiligrookkanaal.nl. Omdat de meeste informatie van Veiligrookkanaal.nl positief was besloot ik een kijkje te nemen op de website.

200 isoductOp de website stonden de verschillende producten van Isoduct. Nadat ik verder had gekeken wist ik bijna zeker dat dit een geschikt bedrijf was.  Het leek mij een goed idee om een bestelling te plaatsen om te kijken of alles goed ging en hoe duur het zou gaan worden.

De prijs van de onderdelen viel heel erg mee en was zelfs goedkoper iets goedkoper dan mijn vorige leverancier. Het samenstellen van het rookkanaal kon via de website, want je kon zelf aangeven welke onderdelen je wel en niet nodig had.

Met de bestelling is alles verder goed gegaan. De bestelling werd mooi op tijd geleverd en de producten waren van de degelijke kwaltiteit van Isoduct. In de toekomst wordt zeker vaker bestel bij Veiligrookkanaal.nl!

Goede rookkanalen bij Veiligrookkanaal.nl
Tagged on: