Het lijkt of mijn lichaam weer feilloos aanvoelt dat de lente in aantocht is. Weliswaar kunnen we aan het einde van deze week nog sneeuw verwachten – en toch zijn mijn hoofd en lijf alweer in een voorjaarsmodus, vanwege het heerlijke zonnetje dat deze dagen kleurt. Vandaar dus vandaag een artikel over tuinmeubelen, want ik ben direct het web op gegaan en vond op Tuinmeubel.nl de mooiste en voordeligste exemplaren. Laat me je meenemen op een virtuele trip langs het tuinmeubel dat inmiddels mijn achtertuin siert.

Tuinmeubel ‘Maartje’ siert inmiddels mijn achtertuin

Het is een trip die begint bij een handige uiteenzetting van de afmetingen en verhoudingen van de tuinbank van mijn keuze, Maartje genaamd. Dit was er een die me gelijk opviel, vermoedelijk door het zeer nostalgische karakter ervan. Zoals je wel ziet is er genoeg ruimte voor twee a drie mensen hier op de bank.

23

Het materiaal is van pinewood, maar in Nederland zelf is de term vurenhout meer in zwang. Het is een prachtige houtsoort die bovendien uitermate geschikt is voor in de tuin. Immers, het hout is bijzonder duurzaam (en dat vind ik natuurlijk zeer belangrijk!) en gaat dus erg lang mee. Het gros van alle tuinmeubelen wordt hieruit dan ook vervaardigd. Bijkomstige handigheid is dat het een zeer lichtgewicht houtsoort is en zelfs ik het in mijn eentje dus overal kan plaatsen. Dat is praktisch als je met slecht weer toch besluit de bank overdekt in de schuur te hebben willen staan.

18

Maar dan heb je toch de grote verrassing van deze tuinbank nog niet gezien! In feite was dit het aspect waar ik toch echt voor viel, namelijk het geheime opbergvak in de zitting! Je kunt hier bijvoorbeeld heel gemakkelijk de kussens droog in bewaren en bij gebruik van de bank tevoorschijn halen.

20

Misschien snap je wel waarom ik direct viel voor het gezellige, landelijke karakter van de bank. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in dit model, klik dan eens op de laatste afbeelding, dan word je rechtstreeks naar de productpagina geleid. Overig prettig om nog te vermelden is dat deze tuinmeubelen afgeprijsd zijn naar nog geen honderdvijftig euro! Wellicht zit jij er de aankomende lente dus wel net zo zonnig bij als ikzelf!

Idee: schaf voordelige tuinmeubelen aan voor aankomende lente