Af en toe kan ik aardig gek worden van de hoeveelheid papieren wat er te vinden is op mijn kantoor. En dan heb ik het nog niet over thuis gehad….

Ik weet in ieder geval dat ik een eettafel thuis heb, ergens onder de papier en dergelijke zal deze er vast en zeker nog wel staan. Hier baal ik enorm van aangezien ik graag aan mijn eettafel wil zitten. Momenteel gaat dat niet, ik zou ook niet weten waar ik het anders moet laten…. Aangezien van de week een vriendin bij mij op visite kwam en schrok van de hoeveelheid papierwerk wat er lag heeft ze de mouwen opgerold en is begonnen met het uitzoeken hiervan. Tijdens het opruimen ervan had ze tegen mij gezegd dat ik maar eens moest gaan zoeken op de website van Maxilia naar multomap bedrukken. Met multomappen kan je er goed voor zorgen dat het geordend blijft, mits je het natuurlijk wel netjes in de map doet wanneer er post binnen komt.

44204_44204_wvp_7601-500x500-2

Genoeg gevonden!

Doordat ik bij hun op de website had gekeken wist ik het zeker dat je met de multomap bedrukken een hoop meer rust in huis kan krijgen. Een map voor de belasting, een ander voor de verzekering en noem maar op. Om naar mijn vriendin te luisteren heb ik ook besloten om ze te bestellen en het te laten bedrukken met de juiste namen erop. Nu maar hopen dat ze snel binnen komen zodat ik het eindelijk opgeruimd en wel in de kast kan zetten! 

image

Multomap bedrukken voor orde!