Tuinman

Tuinman ingeschakeld voor een nieuwe tuinstijl

Een tijd geleden kwam ik eens tuinman Tilburg tegen. Het was een hovenier van hoveniersbedrijf Van De Ven en hij vertelde mij over verschillende tuinontwerpen en tuinstijlen. Ik had destijds geen tuinman in Tilburg nodig, maar nu ik verhuisd ben, heb ik toch nog eens contact met hem opgenomen. Mijn nieuwe woning had geen speciale tuin en als buitenmens vond ik dat wel erg jammer. Ik vroeg de hovenier of hij met mij een tuinstijl wilde bepalen en deze voor mij kon aanleggen. Met wat collega’s van hem is hij langs gekomen en hebben wij de mogelijkheden besproken. Omdat ik een behoorlijk grote tuin heb, had ik veel opties. Inmiddels zijn wij er natuurlijk uitgekomen en zijn zij voor mij aan de slag gegaan. Mijn tuin is prachtig geworden en ik heb de tuinstijl kunnen aanpassen op mijn interieur. Dat is ook een beetje een hobby van mij, dus daar was ik natuurlijk erg tevreden mee!

Tuinman

Leuke accessoires gekocht

Terwijl de mannen zich bezig hielden met tuinieren, heb ik vast wat nieuwe accessoires ingeslagen! Ik zorgde ervoor dat ik wat nieuwe items kocht die zowel binnen als buiten goed zouden staan. Zo heb ik een mooie eenheid in mijn huis en tuin. Daar vind ik veel plezier in, dus daar zal ik nog wel een tijdje zoet mee zijn ook! Nu mijn tuin klaar is hou ik mij steeds meer bezig met tuinieren, er komt nog een dag dat ik er echt goed in word!

Tuinman Tilburg heeft mij een prachtige tuin opgeleverd
Tagged on: